11.Ocak.2019 | #1 |
|
Turşu Kavurması
Karadeniz Bölgesi’ne özgü bu yemek, misafirlerinize ikram edebileceğiniz değişik bir tattır.
Malzemeler: ½ kilo fasulye turşusu 5 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün. 2- Soğanları ince ince doğrayın. 3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın. |
Alıntı
|
Ozge Üyenin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Karaciger Yağlanması | Hepatosteatoz | Dahiliye | Ozge | 0 | 505 | 13.Şubat.2019 17:22 |
Tetanoz nedir? | Dahiliye | Ozge | 0 | 465 | 13.Şubat.2019 17:20 |
Bamyalı Tavuk Tarifi | Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 1369 | 10.Şubat.2019 20:57 |
Fırında Mantarlı ve Balkabaklı Tavuk | Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 443 | 10.Şubat.2019 20:56 |
Fırında Sebzeli Tavuk Butları | Et - Tavuk - Balık | Ozge | 0 | 425 | 10.Şubat.2019 20:53 |
Bookmarks |
Etiketler |
kavurması , turşu |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
Turşu ne zaman yapılır? | Adenca | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 11.Ocak.2019 15:08 |
Turşu gribe kafa tutuyor | Muamma | Alternatif Tıp & Şifalı Bitkiler | 0 | 09.Ocak.2019 18:40 |
Turşu ne zaman yapılır? | Ozge | Bunları Biliyor musunuz? | 0 | 20.Aralık.2018 21:50 |
Karışık Turşu Tarifi | Herkül | Konserveler - Turşular | 0 | 16.Aralık.2018 11:57 |