PHP Warning: log10() expects parameter 1 to be double, string given in ..../includes/class_postbit.php(294) : eval()'d code on line 51
haylazforum.net - Tekil Mesaj gösterimi - Unreal3.x Modül Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.Şubat.2019   #1
Aytac
Guest
Aytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No:
Şehir:
Mesaj Sayısı: n/a
Konu Sayısı: 1375
Beğendikleri:
Alınan Beğeni:

HF Ticaret Yüzdesi: (%)
Ruh Hali
Kan Grubum:

Standart Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme

Merhabalar,

* Daha önceleri bu modülü piyasaya sadece özelde geçen diyalogları belirtilen kanala aktarması için, yazmıştım. Forum'da @[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] rumuzlu üyemizin isteği üzerine modülü tekrardan güncelleme fırsatı buldum.

* Şu anda hem kanal hemde özel meajları belirtilen kanaldan takip edebileceksiniz. Ayrıca, bu modülün etik olmadığını belirtmekte fayda var, lâkin bizim insanımız böyle şeylere meraklı olduğundan paylaşma gereği duydum.


NOT: Bundan birkaç ay önce, gereksiz birisi tarafından bu modülü yazmamdan dolayı kendi bloğunda ve bazı forumlarda beni kötülemiş, beni kötülemesi yetmiyormuş gibi. Türk coderlerini de kötülemiş, ama nedense kendisi türklerin kurmuş olduğu forumlarda yardım talebinde bulunuyor, paylaşımlar yapıyor.

Bu zihniyeti de çözebilmiş değilim her neyse, konumuzla alakalı olduğundan bunuda buradan belirtmek istedim. Ayrıca, özel okuma modülünü de ilk yazan kişi(ler) de yabancılardı. Bununda altını çizmekte fayda var.


Keyifli forumlar..

Eklenmiş Dosya Bu forumdaki ekleri görebilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin mesajınız var.
  Alıntı