haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Yay (https://www.haylazforum.net/35-yay/)
-   -   20 Şubat 2019 Yay Burcu Günlük Yorumu (https://www.haylazforum.net/yay/9393-20-subat-2019-yay-burcu-gunluk-yorumu.html)

Sweetness 20.Şubat.2019 11:23

20 Şubat 2019 Yay Burcu Günlük Yorumu
 
YAY

Gün boyunca Başak burcunda ilerleyen Ay sizlerin de kariyer konularını ön plana çıkartacaktır. Onaylatmanız gereken veya başvurmanız gereken şeyler varsa sabah saatlerini tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Saatler ilerledikçe özellikle akşam vakti Ay-Neptün ve Ay-Merkür karşıtlıkları işinizde gergin zamanlar geçirmenize neden olabilir.

Yöneticinizle aranızda konuşmanız gereken bir şey varsa saat geç olmadan görüşmeniz yararlı olacaktır. Yoksa iletişiminiz sert bir hal alabilir. Çalışmıyorsanız sizler bu karşıtlıklar etkinken sanki gelecekten bir umudunuz yokmuş gibi karamsar bir hal alabilirsiniz. Geceye doğru Ay ve Satürn arasındaki açı aktifleşiyor. Bu hayali düşüncelerin yerine mantıklı kararlar alacağınız bir süreç geliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum