haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Vizyondakiler (https://www.haylazforum.net/207-vizyondakiler/)
-   -   Vizyondaki Filmler , Kız , Filmi Konusu ve Oyuncuları (https://www.haylazforum.net/vizyondakiler/6581-vizyondaki-filmler-kiz-filmi-konusu-ve-oyunculari.html)

diShy 06.Ocak.2019 01:27

Vizyondaki Filmler , Kız , Filmi Konusu ve Oyuncuları
 
[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]

Kız

Yönetmen: Lukas Dhont

Oyuncular: Katelijne Damen, Victor Polster, Arieh Worthalter

Formatlar: 2D, Altyazılı

Vizyon Tarihi: 04.01.2019
Süre: 109 Dakika
Tür: Dram

Özet CGV Arthouse salonlarında! Cannes’ın En İyi İlk Film’i seçilen Kız, Belirli Bir Bakış bölümünde dünya prömiyerini yaptı ve başta Altın Kamera olmak üzere birçok ödül kazandı. Kız, profesyonel bir balerin olmak için çabalayan 15 yaşındaki ergen trans birey Lara’nın hikâyesini anlatıyor. Lara, bir yandan ergenliğin getirdiği huzursuzlukla başa çıkmaya çalışırken bir yandan da bale eğitimindeki zorlukları aşmaya çalışıyor. Yönetmen Dhont, “Böyle bir cesaret öyküsü, benim ilk filmimin konusu olmalı.” diyerek 2009’da Belçika’da bir gazetede okuduğu haberden yola çıkmış. Kız, Oscar and the Wolf’un “Strange Entity” şarkısına çektiği kliple de tanınan Dhont’un yönettiği ilk uzun metrajlı film.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum