haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Unreal3.x - Modülleri (https://www.haylazforum.net/335-unreal3-x-modulleri/)
-   -   Unreal3.x Modül Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme (https://www.haylazforum.net/unreal3-x-modulleri/9357-kanal-ve-ozel-mesajlari-belirtilen-kanalda-takip-etme.html)

Aytac 17.Şubat.2019 21:25

Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Merhabalar,

* Daha önceleri bu modülü piyasaya sadece özelde geçen diyalogları belirtilen kanala aktarması için, yazmıştım. Forum'da @[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...] rumuzlu üyemizin isteği üzerine modülü tekrardan güncelleme fırsatı buldum.

* Şu anda hem kanal hemde özel meajları belirtilen kanaldan takip edebileceksiniz. Ayrıca, bu modülün etik olmadığını belirtmekte fayda var, lâkin bizim insanımız böyle şeylere meraklı olduğundan paylaşma gereği duydum.


NOT: Bundan birkaç ay önce, gereksiz birisi tarafından bu modülü yazmamdan dolayı kendi bloğunda ve bazı forumlarda beni kötülemiş, beni kötülemesi yetmiyormuş gibi. Türk coderlerini de kötülemiş, ama nedense kendisi türklerin kurmuş olduğu forumlarda yardım talebinde bulunuyor, paylaşımlar yapıyor.

Bu zihniyeti de çözebilmiş değilim her neyse, konumuzla alakalı olduğundan bunuda buradan belirtmek istedim. Ayrıca, özel okuma modülünü de ilk yazan kişi(ler) de yabancılardı. Bununda altını çizmekte fayda var.


Keyifli forumlar..

Sephiroth 29.Mart.2020 22:09

Cevap: Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme
 
Güzel paylaşımlar..

mtnkcmn 09.Mayıs.2020 17:50

Cevap: Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme
 
Teşekkürler.

RahmetLi 26.Mart.2021 01:59

Cevap: Kanal ve Özel mesajları belirtilen kanalda takip etme
 
tşkler


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum