haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Terazi (https://www.haylazforum.net/34-terazi/)
-   -   20 Şubat 2019 Terazi Burcu Günlük Yorumu (https://www.haylazforum.net/terazi/9391-20-subat-2019-terazi-burcu-gunluk-yorumu.html)

Sweetness 20.Şubat.2019 11:20

20 Şubat 2019 Terazi Burcu Günlük Yorumu
 
TERAZİ

Güne uyandığınızda Ay Başak burcunda hareketine devam edecek. Sizler güne başlarken kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınız zaman zaman sizi aşağı çekebilir. Özellikle akşam etkisi kesinleşecek olan Ay-Neptün karşıtlığı sağlığınızı ihmal ettiğinizde hemen kendini hatırlatacağını unutmayın. Arkasından Ay, Merkür ile karşıtlık yapacak. Geçmişinizdeki bir olay ya da kişiyle ilgili alacağınız haber kısa süreli enerjinizi düşürebilir.

Meditasyon gibi çalışmalara ilginiz varsa bugün zihninizi rahatlamak iyi gelecektir. Hiçbir şey yapmasanız bile kafanızın dolu ve yorgun olduğunu düşünebilirsiniz. İnce ayrıntılara takılmak sizi sadece yoracaktır. Siz resmin bütününe odaklanmalısınız. Nitekim gece kesinleşen Ay-Satürn kontağı mantığınızı devreye sokarak bu enerjiyi üstünüzden alacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum