haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Samsung (https://www.haylazforum.net/252-samsung/)
-   -   Samsung Galaxy S2 Bellek Dolu Hatası Çözümü (https://www.haylazforum.net/samsung/4401-samsung-galaxy-s2-bellek-dolu-hatasi-cozumu.html)

Adenca 22.Aralık.2018 12:57

Samsung Galaxy S2 Bellek Dolu Hatası Çözümü
 
Samsung Galaxy S2 Bellek Dolu Hatası Çözümü
Samsung Galaxy S2 kullanıcıların canını sıkan bir durum. Telefonlarında "Bellek neredeyse dolu" uyarısı verip durmakta. Telefonlarında boş alan bulunuyor olsa dahi bu hata belirmekte ve uygulama indirirken engel olmakta. Neyse ki bu hatanın çözümü mevcut

Arama alanında *#9900# tuşlayınız
İkinci sıradaki “Delete dumpstate/logcat” tıklayınız
Ekranda “tamam/ok” çıkacak ve buna da tıklayacaksınız (Tıkladığınızda telefonda hemen bir değişiklik gözlemlenmiyor bir süre bekliyorsunuz yaklaşık olarak 2 dakikaya yakın bir zaman sonra telefonunuz kapanıp pin sormadan açılıyor(Bazı telefonlarda kapanıp açılmıyor ama işlem başarılı oluyor.)

Bellek Nerdeyse Dolu Hatası zamanla fazla büyüyen log file’lardan kaynaklanmakta ve bu işlemi yaptığınızda log file’ları silinmektedir. Yani o ana kadar gelmeyen 156 whatsapp mesajı bir anda geliyor, senkronize olmayan uygulamalar çalışmaya başlıyor ve Google Play’den indiremediğiniz uygulamaları indirebiliyorsunuz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum