haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Oğlak (https://www.haylazforum.net/41-oglak/)
-   -   20 Şubat 2019 Oğlak Burcu Günlük Yorumu (https://www.haylazforum.net/oglak/9394-20-subat-2019-oglak-burcu-gunluk-yorumu.html)

Sweetness 20.Şubat.2019 11:25

20 Şubat 2019 Oğlak Burcu Günlük Yorumu
 
OĞLAK

Güne başladığınızda Ay Başak burcunda ilerlemesine devam ediyor. Sizler günün geneline göre nispeten daha olumlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz, akademik hayatınız ile ilgili işleriniz varsa sabah yapmanız iyi olacaktır. Çünkü bu pozitif enerji akşama doğru azalabilir. Ay’ın Neptün ve sonra Merkür ile kurduğu karşıtlık, sizlerin bu iyimser tarafını biraz aşağı çekebilir.

Özellikle hayallerinizi tekrardan düşünebilirsiniz. Gerçekten istediklerinizi mi yapıyorsunuz bu hayatta bunu sorgulayabilirsiniz. Fazla detaycı olmak elinizde var olan mutlu olmanız gereken şeyleri görmemenize neden olabilir. Gece saatlerinde ise Ay-Satürn pozitif açısıyla tekrardan net düşünebileceğiniz güzel bir enerji geliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum