haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Koç (https://www.haylazforum.net/31-koc/)
-   -   Koç Burcu 2019 Burç Yorumları (https://www.haylazforum.net/koc/2582-koc-burcu-2019-burc-yorumlari.html)

Herkül 17.Aralık.2018 16:42

Koç Burcu 2019 Burç Yorumları
 
Koç Burcu 2019 Burç Yorumları
[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]

2019'da Koç için öne çıkan noktalar

Jüpiter, koç burçları için yüksek hedefler ve büyüme temalarını öne çıkarıyor. Ancak bu yıl iş ilişkilerinizde daha yavaş ve emin adımlar atmanız gerekecek. Ayaklarınızı yere sağlam basarak fırsatları değerlendirebilirseniz onuncu evinizdeki Satürn size kalıcı armağanlar verecektir.


Koç burcu genel özellikleri

Element: Ateş
Nitelik: Öncü
Kutup: Eril
Benzer olduğu burçlar: Aslan, Yay
Keyifli olduğu burçlar: İkizler, Kova
Ters düştüğü burçlar: Yengeç, Oğlak
Anlamakta zorlandığı burçlar: Başak, Akrep
Tamamlayan burç: Terazi
Yönetici gezegen: Mars
Olumlu özellikleri: Cesur ve samimi
Olumsuz özellikleri: Sabırsız ve öfkeli


Koç burcu 2019 genel

Savaşçı doğasıyla aklına koyup da bunun için adım atmak kimse için bir koç kadar kolay değildir. Onun sınavı başlamak değil, sonunu getirmekle ilgilidir. İstediğini alamadığında yıkıcı tavırlar sergileyebilir. Keskin sirke küpüne zarar, bunu anlaması ve her zaman zafer kazanılmayacağını anlaması gerekir.

2019 Koç burcu aşk hayatı

Av olmayı değil avcı olmayı seven koçlar, ilişki boyutunda ya var olan ilişkilerini renklendirmek isterler ya da daha farklı arayışlar içine girerler. Flörtöz bir doğaya sahip koçlar ihtiyaç duydukları heyecanı aşk oyunlarında bulabilirler. Bu oyun arkadaşı hayatlarında kalıcı olabilir.


2019'da kaçınmanız gereken insanlar

Fazla alıngan ve değişime açık olmayan, dar kafalı insanlar sizi yorar. Böyle insanlarla vakit kaybetmeyin ve sizi motive eden, çözüm yolları sunan kişilerle hayatınızı kolaylaştırmayı seçin.


Koç burcu 2019 hedefleri

Pasif kalmaya hiç niyetiniz yok, duygu dünyanızı iyileştirmek için mücadele veriyorsunuz. Bu sizin kendinizle ilgili daha pozitif hisler içinde olmanızı sağlayacaktır. İş hayatınızda aşmanız gerekenleri fark edip aştıkça hak ettiğiniz yere geldiğinize şahit olacaksınız.


Yılın gezegenleri

Uranüs, Mart ayının sonuna dek dürtüsel yanınızı ön plana çıkaracak. Satürn ve Plüton yıl boyunca soğukkanlılığınızı korumanıza yardım edecek, konsantrasyon becerilerinizi artırarak sizi hayal kırıklığından uzak tutacak. Jüpiter kendinize olan güveninizi artıracak.


Yükselen burcu Koç olanlara….

Bu yıl yükselen burcunuz, ilişkilerinize yenilikler getirmeniz için sizi cesaretlendiriyor. Koç burçları bu yıl gerçekleştirecekleri iş ve projelerde açgözlü olmak yerine ellerindeki üzerine yoğunlaşarak ilerlediklerinde çok daha iyi sonuçlar alacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum