haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   İnstagram (https://www.haylazforum.net/269-instagram/)
-   -   Instagram’da Fotoğraf Paylaşamama Sorunu (https://www.haylazforum.net/instagram/1924-instagram-da-fotograf-paylasamama-sorunu.html)

Rwa 15.Aralık.2018 19:40

Instagram’da Fotoğraf Paylaşamama Sorunu
 
Instagram’da Fotoğraf Paylaşamama Sorunu

Instagram’da yaşanan sorunlardan birisi de hesabınızdan resim paylaşımı yapamama sorunu. Hesabınıza girdiğinizde normal bir şekilde paylaşım yapmak istediğinizde hata ile karşılaşıyorsanız ya da paylaşım yapamıyorsanız benzeri bir sorun yaşıyorsunuz demektir. Bu sorunun da birden fazla neden olabilir. Öncelikle internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Eğer internet bağlantınızda bir sorun yoksa ve diğer Instagram profillerine rahatlıkla girebiliyorsanız bu durumda hesabınız Instagram tarafından belli bir süre engellenmiş olabilir. Topluluk kurallarını ihlal etmeniz ya da takipçi hilesi yapmanız durumunda Instagram tarafından bu şekilde engel alabiliyorsunuz. Eğer ilk defa engel almışsanız 48 saat paylaşım yapmanız engelleniyor. Bunun dışında aynı kural ihlallerini bir kez daha yapmanız durumunda hesabınız süresiz olarak engellenebilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum