haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   İnstagram (https://www.haylazforum.net/269-instagram/)
-   -   Instagram Hesabı Kapatıldı Sorunu (https://www.haylazforum.net/instagram/1921-instagram-hesabi-kapatildi-sorunu.html)

Rwa 15.Aralık.2018 19:40

Instagram Hesabı Kapatıldı Sorunu
 
Instagram Hesabı Kapatıldı Sorunu

Instagram’da yaşanan bir diğer sorun ise Instagram hesabının kapatılması sorunu. Böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldığınızda hesabınıza giriş yapmak istediğiniz durumda hesabınızı kapatıldığı yönünde bir mesaj ile karşılaşıyorsunuz. Yaşanan sorunun nedeni birkaç farklı durumdan kaynaklı olabilir. Öncelikle belirtelim Instagram hesabınızı sildiyseniz ve geri açmak istiyorsanız bu mümkün değil ve böyle bir hata alırsınız. Bunun dışında Instagram kullanımında takipçi hilesi ya da topluluk kurallarını ihlal eden bir durum ile karşılaştıysanız bu durumda da Instagram size her hangi bir bildirim yapmadan doğrudan Instagram hesabınızı kapatabiliyor. Böyle bir durumda Instagram destek sayfası üzerinden Instagram ile iletişime geçmeniz gerekebilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum