haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.haylazforum.net/298-fenerbahce/)
-   -   Antalyaspor - Fenerbahçe? Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Antalyaspor - (https://www.haylazforum.net/fenerbahce/5512-antalyaspor-fenerbahce-antalyaspor-fenerbahce-maci-hangi-kanalda-antalyaspor.html)

Herkül 24.Aralık.2018 12:57

Antalyaspor - Fenerbahçe? Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Antalyaspor -
 
Antalyaspor - Fenerbahçe? Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Antalyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta?
[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]

Son 5 karşılaşmasında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-lacivertli ekip yeni teknik heyetiyle birlikte çıkış yakalamak istiyor. Ligde ise 16 karşılaşmada sadece 3 kez galip gelen Fenerbahçe 2. yarıya en iyi şekilde başlamak için sahada olacak. Fenerbahçe’de Frey, Yiğithan ve Tolga sakatlıkları nedeniyle Jailson ise devam eden kırmızı kart cezası nedeniyle sahada yer almayacak. Ev sahibi ekipte ise 4 cezalı futbolcu bulunuyor. Doğukan, Marques, Celutska ve Angelo cezalı olmaları nedeniyle mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

ANTALYASPOR, FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de ikinci yarıyı önemli derecede etkileyebilecek mücadele 24 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek karşılaşma aynı zamanda haftanın kapanış maçı olacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum