haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Et - Tavuk - Balık (https://www.haylazforum.net/161-et-tavuk-balik/)
-   -   Çerkez Tavuğu (https://www.haylazforum.net/et-tavuk-balik/8419-cerkez-tavugu.html)

Ozge 21.Ocak.2019 20:26

Çerkez Tavuğu
 
Malzemeler:
1 bütün tavuk
2 dilim bayat ekmek içi
1 soğan
300 gr ince çekilmiş ceviz içi
Tuz, karabiber


Hazırlanışı:

Tavuğu haşladıktan sonra çok ince didikleyin. Bayat ekmeği ufalayıp, çekilmiş ceviz içi, havanda dövülmüş sarımsak ve rendelenmiş soğanı ilave edin. İyice karıştırın. 2-3- bardak tavuk suyunu azar azar ekleyerek hafif bulamaç haline getirin. Tuz ve karabiberi ekleyip tatlandırın. Didiklenmiş tavuk eti ile cevizli içini bir kapta iyice karıştırın. Cevizle birlikte servis edin. Afiyet olsun.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum