haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Basketbol (https://www.haylazforum.net/301-basketbol/)
-   -   Markelle Fultz bu sezon parkelere dönemeyebilir (https://www.haylazforum.net/basketbol/5503-markelle-fultz-bu-sezon-parkelere-donemeyebilir.html)

Herkül 24.Aralık.2018 12:18

Markelle Fultz bu sezon parkelere dönemeyebilir
 
Markelle Fultz bu sezon parkelere dönemeyebilir
[Linki Görebilmeniz Icin Üye Olmaniz Gerekiyor! Üye Olmak Icin Tiklayin...]

Genç oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Philadelphia 76ers Genel menajeri Elton Brand, Markelle Fultz’un bu sezon tekrardan parkelere dönemeyebileceğini açıkladı.

3 ile 6 hafta arasında düşünülen iyileşme süresi için Genel Menajer Elton Brand bir nebze karamsar. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde genç oyuncunun durumunun netlik kazanacağını da ifadelerinde belirtirken, sezonu kapatmış olma ihtimalinden de bahsedilmesi durumun ciddiyetini beklenenin üzerine çıkartmakta.

Profesyonel kariyeri şimdiden fazlasıyla sakatlıklardan etkilenmiş olan Fultz, takımının son 14 maçını kaçırdı. Bu sezonun geride kalan bölümünde oynadığı 19 karşılaşmada 8.2 sayı ortalaması ile takımına katkıda bulunan genç oyuncu, 2017 yılında Draft 1. sırasından seçilerek sınıfının ümit vaad eden gençleri arasında yer almıştı. Sakatlıkların potansiyeli için ne seviye etkisinin olacağı ise NBA için merak konusu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum