haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Başak (https://www.haylazforum.net/39-basak/)
-   -   20 Şubat 2019 Başak Burcu Günlük Yorumu (https://www.haylazforum.net/basak/9390-20-subat-2019-basak-burcu-gunluk-yorumu.html)

Sweetness 20.Şubat.2019 11:18

20 Şubat 2019 Başak Burcu Günlük Yorumu
 
BAŞAK

Günün tamamında Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak. Düne göre daha sorunsuz ve enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Sabah saatleri işlerinizi halletmek için uygun bir zaman dilimidir. Kendinizi ihmal ettiyseniz bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Akşama yaklaştığımızda Ay önce Neptün, arkasından da Merkür ile karşıtlık oluşturacak.

Öncelikle duygusal hayatınızda kararsız kaldığınız ya da emin olamadığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Bir taraftan tutsam diğer taraftan elimde kalıyor gibi çelişkiler yaşayabilirsiniz. Bu kararsız enerjiyle ağzınızdan çıkan sözler partnerinizi yaralayabilir. İşin içinden çıkamadığınızda kendinizi de eleştirebilirsiniz. Bu durum kısa sürecek, çünkü gece Ay ve Satürn arasındaki olumlu açı her şeyi kafanızda netleştirecek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum