haylazforum.net

haylazforum.net (https://www.haylazforum.net/)
-   Balık (https://www.haylazforum.net/42-balik/)
-   -   20 Şubat 2019 Balık Burcu Günlük Yorumu (https://www.haylazforum.net/balik/9396-20-subat-2019-balik-burcu-gunluk-yorumu.html)

Sweetness 20.Şubat.2019 11:27

20 Şubat 2019 Balık Burcu Günlük Yorumu
 
BALIK

Günün tamamında Ay, karşıt burcunuz Başak’ta ilerleyecek. Sizler için günün erken saatleri ilişki ve evlilik hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Siz de bir harekete geçmek istiyorsanız öğleden sonraya bırakmamanızda fayda var. Akşam saatlerine yaklaşırken Ay sırasıyla Neptün ve Merkür ile karşıt açıda bulanacak. Bu özellikle sizlerin ikili ilişkilerin de yanlış anlaşılmalar ve akabinde hayal kırıklıkları yaratabilir.

Yalnız bu hayal kırıklığı belki de yanlış anladığınız bir durumdan ötürü oluşabilir. İnce ayrıntılara takılmanız belki olayları negatif görmenize neden olabilir. Aynı durum ortaklıkla yürüttüğünüz iş için de geçerlidir. Ortağınızın yaptıklarını detaylıca incelemeniz onun tarafından hoş karşılanmayabilir. Gece ise her şey düzelmeye başlıyor. Ay-Satürn destekleyici açısı partnerse partner, işse iş konularında önünüzü göreceğiniz bir sürece girmenizi sağlıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.Navbar with Avatar by Motorradforum